Mooie streek

Als therapeut werk ik zowel in Zevenaar als in Nijmegen. De praktijk in Zevenaar bevindt zich in het gezondheidscentrum aan de Oude Doesburgseweg 63. Het gezondheidscentrum is centraal gelegen, met een ruime parkeerplaats voor de deur en slechts 1,2 km vanaf het station.

Ruimtelijk & huiselijk

Toen ik in 2007 via Trea van der Land collega en docent aan de opleiding gevraagd werd in het gezondheidcentrum te komen werken, viel het me op dat de ruimtes een huiselijke uitstraling hadden. Dat bleek geen toeval, daar was over nagedacht! Die filosofie sprak me wel aan en ik voelde me snel thuis. In het gezondheidscentrum bevinden zich 9 disciplines wat samenwerken en doorverwijzen makkelijk maakt. In 2012 kwam  Marc Poorter, eveneens haptotherapeut, het team versterken. In Nijmegen en Zevenaar werken, is voor mij een heerlijke mix: de drukte van de stad afwisselen met de ruimte in en rondom Zevenaar. Het is niet voor niets dat ik al ruim 15 jaar met plezier pendel tussen mijn twee praktijken. 

Warm welkom

Voor jou. Wanneer het even niet loopt zoals jij dat graag wilt of omdat je meer in contact wilt staan met je gevoel. Neem contact met me op voor meer informatie en/of een afspraak in Zevenaar.