Hartje centrum

Als therapeut werk ik zowel in Nijmegen als in Zevenaar. De praktijk in Nijmegen bevindt zich vlak achter De Vereniging, aan de Sloetstraat 14, hartje stad en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. 

locatie haptotherapie nijmegen boer

Zorgvuldig gekozen ruimte 

Mijn praktijk bevindt zich in een lichte ruimte met een prettige sfeer, daar viel ik voor toen ik de ruimte 2 jaar geleden overnam van mijn collega en oud-docent Sisca Booijink. Het feit dat er meerdere disciplines onder één dak (samen)werken vond ik ook een voordeel. De locatie, op een steenworp afstand van het centrum, gaf uiteindelijk de doorslag. Ik vind het fijn om  een praktijk te hebben die midden in het leven staat, en tegelijkertijd ook een rustpunt biedt voor mijn clienten om bij zichzelf stil te staan en zich verder te ontwikkelen. Die combinatie heb ik hier gevonden!

praktijk Haptotherapie nijmegen sloetstraat jacqueline boer

Welkom voelen

Voor jou. Wanneer het even niet loopt zoals jij dat graag wilt. Omdat je obstakels ervaart die jou weerhouden te worden wie je bedoeld bent te zijn. Neem contact met me op voor meer informatie en/of een afspraak in Nijmegen.